Meer klanten bereiken met een nieuwe website

Moeite met het krijgen van nieuwe klanten? Of is het voor potentiele klanten juist onduidelijk wat je diensten zijn? Dan wordt het waarschijnlijk tijd voor een nieuwe site. Met een goede website kun je meer klanten bereiken en kun je je diensten een stuk duidelijker tentoonstellen. Het is wellicht een investering maar het zal zich zeker terugbetalen.

De belangrijke boodschap

Voordat je de opdracht gaat geven een nieuwe website te laten bouwen is het goed om te weten wat er op die website moet staan. Wanneer je een visie en missie hebt voor je bedrijf zul je die er waarschijnlijk wel op zetten, maar een goede duidelijke boodschap die je wil communiceren met je bedrijf zal ervoor zorgen dat je website een stuk efficienter wordt. Wanneer het voor (potentiele) klanten direct duidelijk wordt wat jouw diensten en kennis zijn zul je eerder de juiste klanten voor jouw bedrijf bereiken. Je kunt anders nog zo veel geld steken in een nieuwe site, als de boodschap onjuist is schiet je er niks mee op.

Nieuwe huisstijl?

Je kunt natuurlijk ook direct met een kritisch oog kijken naar je huidige huisstijl. Past die nog bij wat je wilt uitstralen? Misschien kan je logo ook wel een update gebruiken. De website zal aansluiten op je huisstijl dus is dit het moment om er goed naar te kijken. Sommige webdesignbureau’s bieden ook design van huisstijl en logo aan. Zo’n partij is perfect voor een dergelijke opdracht omdat ze direct alles kunnen aanpakken. Niet alleen zal dit voor jou voordeliger zijn, je weet ook meteen dat degenen met verstand van jouw huisstijl de website hier perfect op laten aansluiten. Tijd dus om een aantal offertes aan te vragen en wellicht wat gesprekken te voeren! Vaak zijn deze gesprekken vrijblijvend dus je hebt echt niks te verliezen.

You may also enjoy...